Činjenice

Uvjeti korištenja

1. Portal Činjenice.eu (na domeni: cinjenice.eu) služi za provjeru istinitosti tvrdnji i informacija na društvenim mrežama, portalima i u izjavama političara.

2. Ovaj portal koristi kolačiće

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo na ovim stranicama, pohranjujemo privremene kolačiće u korisnička računala - isključivo uz Vaš pristanak. Naši kolačići su potpuno bezopasni za vaš uređaj i ne prate vaše surfanje na internetu, nego služe samo za bolju preglednost ovih stranica. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem uređaju, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku (postavke >> privatnost >> povijest/kolačići), no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića.

Kolačići stranice Činjenice.eu

Svojim korisnicima ubacujemo sljedeće kolačiće:
- kolačić kol - ubacuje se kad korisnik klikne "prihvaćam" i pohranjuje se na 3 mjeseca. Služi da se ne bi obavijest o kolačićima stalno otvarala, već samo dok ne prihvati kolačiće

Kolačići treće strane

Za praćenje statistike posjećenosti i analize koristimo servis treće strane Google Analytics. O njihovim načinima pohrane i brisanja podataka koje treća strana eventualno pohranjuje možete više pročitati ovdje: Google Analytics - zaštita privatnosti.

Za više informacija možete nam se obratiti na e-mail adresu info@cinjenice.eu i odgovorit ćemo u razumnom roku.

Pratite nas:

Činjenice na Facebooku
Činjenice na Twitteru
Činjenice RSS feed

UVJETI KORIŠTENJA